Jelenlegi hely

Saját minta feltöltése?

A saját mintát a TERVEZŐben tudsz feltölteni

  1. Kattints a főoldalon a Tervező menüpontra.
  2. A tervezőben, jobb oldalt  a szürke menüsávban láthatóak függőlegesen a menü fülecskék. Válaszd ki a Kép feltöltése menüpontot.
  3. Megjelent ablakban kattints a Fájl kiválasztása ikonra és válaszd ki a feltölteni kívánt képet. (jpg. formátum - legalább 150dpi)
  4. A feltöltött képre kattintva az megjelenik a kiválasztott terméken. A képet ezután méretezheted, forgathatod, elhelyezheted a megfelelő pozícióban

 

Amennyiben grafikát töltesz fel és ez megvan vektoros formátumban is (AI. CDR) kérjük küld el az  info@onlinepolo.hu e-mail címre, így meggyorsíthatod rendelésed gyártását. Az e-mailbe kérjük írd bele megrendelésed számát, amelyhez mellékeled a vektoros anyagot. 

Saját kép feltöltése esetén nem tudsz technológiát választani, valamint szöveg esetén a kiválasztott technológiát felülbíráljuk és a legjobb megoldás szerint készül el. Amennyiben a  megjegyzés rovatban üzenetet írsz, hogy te mit szeretnél  telefonon egyeztetjük, hogy megoldható e vagy sem, amennyiben nem kérsz egyeztetést döntésünk alapján készül el.  Látványt külön csak akkor küldünk, ha az általad kért képben változtatni kell színeket, ugyanis amit megtervezel az már maga a látvány.

 

Szerkesztési költség: Egyszínű háttér eltávolítás általában díjmentes, amennyiben a minta is megfelelő felbontású.

Továbbá bonyolultabb háttér eltávolítás, körbevágás esetén minden megkezdett 30p Bruttó 2540Ft. 

 

Egyedi minta készítése esetén az alapdíj bruttó 5080Ft, amely 1 óra szerkesztési díjat tartalmaz. Amennyiben 1 óra szerkesztés nem elég a minta elkészítsére, ebben az esetben minden további megkezdett 30p szerkesztés bruttó 2540 Ft.

Természetesen egyeztetés nélkül nem kezdünk neki a szerkesztésnek. Szerkesztési díj számítása esetén felvesszük veled a kapcsolatot.

 

*A szerkesztési költségünk egy kedvezményes ár, mely csak akkor érvényes, ha a pólókat is tőlünk vásárolod, illetve átutalással fizetsz. A mintát jó minőségű grafikaként nem áll módunkban elküldeni. Az ár csak a pólóra nyomtatható verzió elkészítését fedezi.